INSCRIPCIONS

Organitzar aquestes III Jornades sobre Aprenentatge Cooperatiu a Catalunya comporta unes despeses que haurem d’assumir entre tots els participants. El cost de l’organització (lloguer dels espais, materials, difusió, certificacions...) suposa que la matrícula serà de 10 euros.

Les inscripcions de les III Jornades van del 3 de maig al 10 de juny, i és a l’hora de fer la inscripció en la que haureu de comunicar la vostra proposta de participació.

L’enllaç per realitzar la inscripció és el següent:


A partir del dia 15 de juny es generarà un codi necessari per formalitzar la matrícula i el pagament. La matrícula es formalitzarà del 15 al 29 de juny.

Tots els participants a les III Jornades sobre Aprenentatge Cooperatiu i Educació Inclusiva a Catalunya rebran un certificat.

Veureu que al formulari d’inscripció us demanem si el dia 4 a la nit vindreu al sopar que estem organitzant amb la finalitat de poder continuar gaudint d’estar junts. Està previst que el sopar sigui sobre les 20:30 i tingui un cost de 20 euros. A l’hora de formalitzar la inscripció us demanem el màxim compromís possible amb la vostra decisió, per tal de poder ajustar al màxim el pressupost


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada